Alla kollegor vi ringde på nyårsafton ställde upp

Senast ändrad: 10 maj 2019

Det måste finnas tillfällen när ni känner er glada och stolt över ert yrke och er arbetsplats. Berätta mer om det.

"Vi fick in en större hund på nyårsafton med diskbråck. Efter att vi genomfört en MR-undersökning insåg vi att vi var tvungna att agera omgående för att genomföra en operation med lyckat resultat. Samtliga personer vi ringde ställde upp och kom in och jobbade. Dagen efter operationen är hunden uppe och går, hade vi inte agerar så kvickt så hade vi nog inte klarat det. Hunden fick åka hem några dagar senare. Jag blir stolt över att vi har sådan fin teamkänsla där alla är lojala och ställer upp när det behövs."
– Pernilla

"När man träffar nöjda djurägare. Speciellt när de påtalar att helheten är bra, att allt funkar hos oss. Tacksamma djurägare är bland det bästa med det här jobbet."
– Malin

"Vi gör så mycket bra saker, det är något som gör mig stolt och glad varje dag."
– Kiki

"Jag känner en stolthet över att arbeta tillsammans med så kompetenta ögonspecialister och de litar på mig. Jag upplever också glädje i att visa fram ett trevligt ansikte till kunder och studenter. För mig är det viktigt med omtanke, respekt och artighet."
– Mike

"Jag minns när vi var tvungna att hjälpa en häst under uppvaknande. Hela kliniken samlades och hjälptes åt med hjärtmassage. Jag blev stolt och rörd över att se hur alla slöt upp och gjorde sitt yttersta."
– Wendela

Vad vill du veta mer om?

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Fakta:

Vill du att friska och sjuka djur ska få en så god omsorg som möjligt? Gillar du kontakt med andra människor och deras sällskapsdjur? Som djursjukskötare utbildas du för att få en bred och fördjupad förståelse för djuromvårdnad och djursjukvård.

Om utbildningen till djursjukskötare


Kontaktinformation

Li Hedenström
Marknads- & kommunikationsansvarig UDS

E-post: li.hedenstrom@slu.se