Hoppa till huvudinnehåll

Smådjur

Våra öppettider och möjligheten att utföra kirurgiska ingrepp på kvällar och nätter är tillfälligt begränsade på grund av veterinärbrist. Vi har fortsatt kapacitet att ta emot många patienter. Varmt välkomna!

En katt och en hund sitter bredvid varandra.

Aktuella erbjudanden

Här kan du läsa om våra aktuella erbjudanden och kampanjer. Just nu har vi erbjudanden för kastration av hundar, samt kastration av katter inkl. vaccination och ID-märkning.

Student med katt. foto

Studentdriven klink

Hos oss utbildas morgondagens veterinärer och djursjukskötare. Nu kan vi erbjuda djurägare vår studentdrivna smådjursklinik. Det här passar dig som vill få ditt djur undersökt eller behandlat för enklare åkommor.

Hund tass

Hjälp ditt djur till ett trevligt veterinärbesök

Det finns mycket du som djurägare kan göra för att underlätta veterinärbesöket för ditt djur, både inför och under besöket. Det gäller både vid planerade och akuta besök. Här får du tips och råd kring hur du kan träna ditt djur för att underlätta veterinärbesöket. 

Katt på IVA. Foto

Certifierad kattvänlig klinik

Universitetsdjursjukhuset vid SLU är en certifierad kattvänlig klinik (Cat Friendly Clinic) med guldstandard, vilket är den högsta certifieringen en klinik kan få. Det betyder att vi har utformat klinik och arbetssätt för att förbättra veterinärvården för katterna och minimera stressen före, under och efter besöket. För oss är det viktigt att din katt känner sig trygg hos oss!

Publicerad: 30 augusti 2023 - Sidansvarig: uds-komm@slu.se

Aktuella öppettider för akutbesök och tidsbokning.

Ring alltid kliniken innan ni åker dit akut, för att säkerställa att vi har möjlighet att ta emot dig och ditt djur.

Besöksadress: Ultunaallén 5A, 756 51 Uppsala
Leveransadress: Smådjurskliniken, Box 7040, 750 07 Uppsala

Telefon: 018-67 26 80

Epost: smadjur@slu.se

Loading…