Hoppa till huvudinnehåll

Smådjur

Varmt välkomna till Smådjurskliniken. Nu har vi öppet alla nätter mellan vardagar. Ring innan ni åker till oss akut, så hjälper vi er med en första bedömning och säkerställer att vi har möjlighet att ta emot er. Tel. 018-67 26 80.

En katt och en hund sitter bredvid varandra.

Aktuella erbjudanden

Här kan du läsa om våra aktuella erbjudanden och kampanjer. Just nu har vi erbjudanden för kastration av katter inkl. vaccination och ID-märkning samt rabatterar pris på kastrering av hund.

Student med katt. foto

Studentdriven klink

Välkommen till vår klinik som drivs av studenter som snart är färdigutbildade veterinärer och djursjukskötare. Hit kan du komma med din hund eller katt vid enklare åkommor och för kontroller och rådgivning.

Hund tass

Hjälp ditt djur till ett trevligt veterinärbesök

Det finns mycket du som djurägare kan göra för att underlätta veterinärbesöket för ditt djur, både inför och under besöket. Det gäller både vid planerade och akuta besök. Här får du tips och råd kring hur du kan träna ditt djur för att underlätta veterinärbesöket. 

Katt på IVA. Foto

Certifierad kattvänlig klinik

Universitetsdjursjukhuset vid SLU är en certifierad kattvänlig klinik (Cat Friendly Clinic) med guldstandard, vilket är den högsta certifieringen en klinik kan få. Det betyder att vi har utformat klinik och arbetssätt för att förbättra veterinärvården för katterna och minimera stressen före, under och efter besöket. För oss är det viktigt att din katt känner sig trygg hos oss!

Publicerad: 05 november 2023 - Sidansvarig: uds-komm@slu.se

Aktuella öppettider för akutbesök och tidsbokning.

Ring alltid kliniken innan ni åker dit akut, för att säkerställa att vi har möjlighet att ta emot dig och ditt djur.

Besöksadress: Ultunaallén 5A, 756 51 Uppsala
Leveransadress: Smådjurskliniken, Box 7040, 750 07 Uppsala

Telefon: 018-67 26 80

Epost: smadjur@slu.se

Loading…