Hoppa till huvudinnehåll

Smådjurskliniken

Vi bedriver veterinärvård i en välutrustad och lugn djursjukhusmiljö och har veterinärer med hög kompetens inom flera olika specialistområden. Ring oss på 018-67 26 80. 

Student med katt. foto

Studentdriven klink

Hos oss utbildas morgondagens veterinärer och djursjukskötare. Nu kan vi erbjuda djurägare vår studentdrivna smådjursklinik. Det här passar dig som vill få ditt djur undersökt eller behandlat för enklare åkommor.

Avveckling restriktioner

Avveckling av restriktionerna

Den 29/9-2021 släpper regeringen på de flesta restriktioner kopplade till Corona. UDS är ett universitetsdjursjukhus, här pågår utbildning, vilket gör oss extra känsliga.

Hund tass

Hjälp ditt djur till ett trevligt veterinärbesök

Det finns mycket du som djurägare kan göra för att underlätta veterinärbesöket för ditt djur, både inför och under besöket. Det gäller både vid planerade och akuta besök. Här får du tips och råd kring hur du kan träna ditt djur för att underlätta veterinärbesöket. 

Katt på IVA. Foto

Certifierad kattvänlig klinik

Universitetsdjursjukhuset vid SLU är en certifierad kattvänlig klinik (Cat Friendly Clinic) med guldstandard, vilket är den högsta certifieringen en klinik kan få. Det betyder att vi har utformat klinik och arbetssätt för att förbättra veterinärvården för katterna och minimera stressen före, under och efter besöket. För oss är det viktigt att din katt känner sig trygg hos oss!

Publicerad: 28 september 2021 - Sidansvarig: li.hedenstrom@slu.se

Akut: Alla dagar kl. 07.00-22.00 tar vi emot akut sjuka eller skadade djur. Ring kliniken och meddela att ni kommer på tel: 018-67 26 80

Tidsbokning: vardagar kl. 8.00-16.00 på tel: 018-67 26 80

Besöksadress: Ultunaallén 5A, 756 51 Uppsala
Leveransadress: Box 7040, 750 07 Uppsala

Epost: smadjur@uds.slu.se

Loading…