Våra specialister

Senast ändrad: 22 juni 2020

Reproduktionscentrum hund och katt är Universitetsdjursjukhusets högt specialiserade reproduktionsmottagning för djurslagen hund och katt. Mottagningen drivs i samarbete med institutionen för kliniska vetenskaper och de veterinärer som arbetar här är aktiva forskare inom området.

Eva Axnér

Professor i reproduktion hos karnivorer, dipl ECAR (europeisk specialist i husdjursreproduktion), samt svensk specialist i reproduktion hos hund och katt. Till Evas CV-sida.

Bodil Ström Holst

Docent i reproduktion, universitetslektor, dipl ECAR (europeisk specialist i husdjursreproduktion), samt svensk specialist i reproduktion hos hund och katt. Till Bodils CV-sida.

Ulrika Hermansson

Veterinärmedicine doktor i smådjursreproduktion (VMD), dipl ECAR (europeisk specialist i husdjursreproduktion), samt svensk specialist i reproduktion hos hund och katt. Till Ulrikas CV-sida.

Ida Hallberg

Veterinär, doktorand i reproduktion, resident i reproduktion (genomgår europeisk specialistutbildning i reproduktion). Till Idas CV-sida.


Kontaktinformation

Reproduktionscentrum hund och katt

Boka tid: 018-672680.

För frågor och rådgivning, samt frysning och lagring av sperma: 018-672159, telefontid måndag och fredag 8.00-9.00, eller fertilitetskliniken@slu.se.

Sidansvarig: malin.gustavsson@slu.se